NI Solutions Fokusområden Fotolabbproduktion

Fotolabbproduktion

Epson SureLab SL-D3000

Epson SureLab är ett kompakt digitalt torrlabb som ger en utskriftskvalitet och färgbeständighet som är likvärdig med Epsons professionella grafiska skrivare. Med Epson SureLab kan man skriva ut foton, kort, inbjudningskort, reklamblad och broschyrer på blankt, glättat och matt specialpapper. Skrivaren gör det möjligt för användarna att producera material som ligger på en bredd mellan 4 och 12 tum (10 och 30 cm) och en längd mellan 3,5 och 48 tum (9 och 121 cm).

Epson SureLab använder mycket mindre energi än ett våtlabb och eftersom den varken kräver vattenförsörjning, luftfilter eller kemikalier minskas påverkan på miljön och den totala ägandekostnaden minskar.

 

Advanced Print Engine Design

Högpresterand skrivarhuvud designat för hög arbetsbelastning, med en upplösning upp till 1440x1440 dpi.

Variabel dropstorlek i fyra nivåer med 1,5 picoliter som den minsta. 
Epson Surelab levererar upp till 260  20x25 bilder / timme, ca: 200 20x30 bilder / timme och ca: 650 10x15 bilder/ timme.
Surelab automatiskt verifierar möjliga bläckrelaterade bildproblem och justerar för dessa innan utskrift, perfekt för obevakad produktion.

 

 

 

Epson UltraChrome D6 Ink Tecknology

Sex högkapacitets 700 ml bläckpatroner designade för professionell färg och svartvit produktion, med lågkostnad per-ml. Värdig den senaste digital kamera tecknologin ger Epson UltraChrome D6 bläck tekniken bilder som ej beskrivs med ord. Det har inte setts mer perfekta fotografiska bilder från någon annan print process. Epson UltraChrome D6 bläck förenar sig med ytan på papperet och resultatet är vattenresistent där glansen även bevaras i låg- högdager övergångar. Till skillnad från traditionella fotolab använder Surelab den senaste tekniken i torrlabb process som eleminerar skadliga kemikalier från labbet och miljön.

Epson Orderkontroll

Med Epson orderkontroll program har du full kontroll på dina order. Varje order eller bild kan justeras för att anpassas för pappersstorlek, orginalstorlek och i färg. Beskärning av bilden samt antal är lätt att göra i programmet. Epsons orderkontroll program kan kopplas upp med de vanligaste förkommande kiosker eller med Epsons egen Layout manager där du eller kunden kan välja vilka bilder som skall produceras.
Layout manager kan också göra ID bilder så programmet kan med fördelen kopplas ihop med studion för ID kort.
Naturligtvis så kan du skriva ut direkt från de flesta program som ex. Photoshop, Acrobat reader, Indesign via Eposn Surleb driver.
Till Surelab SL-D3000 finns det programvaror för automatisering via Hot Folders för tex skolfoto produktion där du själv bygger fur dina
paket skall se ut.

Epson Layout and ID

Programvara för att skapa ID kort för att skrivas ut med Epson Surelab.
Innehåller inställningar för att skapa ID-kort, pass för olika länder eller storlekar.
Ett antal förinställningar skapas så att det blir lätt och smidigt att skriva ut
det ID-kort/pass som din kund efterfrågar.

 

Epson Surelab D700

Fotoutskrift av förstklassig kvalitet.

D700 bygger på Epsons framgångar inom området för professionell fotoutskrift och erbjuder utskriftskvalitet och färgbeständighet som är jämförbar med Epsons professionella fotoskrivare. SureLab D700 är idealisk för utskrift av högkvalitativa bilder, gratulationskort eller blandade utskrifter. Denna sexfärgersskrivare med bläckstråleteknik har en bred färgskala och skriver ut skarpa bilder. Den använder ett professionellt bläck som har formulerats för högklassiga fotoutskrifter som produceras med hög produktionshastighet. Den erbjuder låg utskriftskostnad och har en hög upplösning på 720 x 1 440 dpi. 

Epson Surelab D7 Studio

Surelab D7 Studio ar en komplett lösning för butiker där där kunden själv betjänar stationen och erhåller sina bilder. Kunden kan enkelt välja mellan olika storlekar och ytor på media, skapa sina egna tackort eller välja från mallar, även fotokalendrar kan skapas och printas ut efter kundens önskemål. SureLab D7 Studio styrs av en beställningsterminal med en 22 tum stor pekskärm, som kan skicka utskriftsjobb till SureLab D700 och D3000, samt Epsons storformatsskrivare för utskrift av affischer och canvastavlor. Skärmen kan även visa digitala annonser som kunden väljer, och den LED-upplysta panelen kan anpassas så att den passar färgteman i kundens butik. Kostnaden per utskrift är låg, och skrivaren kan producera hela 360 ark per timme (utskrifter i storleken 10x15 cm). Den högsta upplösningen är 720 × 1 440 dpi. Labbet stöder även många indatakällor, som USB- minnen, smarta telefoner (Android och iPhone), scanners för kopiering m.m.

Epson komplett fotoproduktion

Surelab D700 kan skriva ut foton, kort, inbjudningar, reklamblad och marknadsföringsmaterial på ett brett urval av media och i många format, inklusive blanka, grängade och matta pappersrullar mellan 102 och 210 mm breda och 89 till 1000 mm långa. På grund av SureLab D700:s kompakta storlek passar denna skrivbordsskrivare perfekt i en fotokiosk och den är slitstark eftersom de flesta delar är permanenta.
Komplettera med en Epson storformatskrivare och du löser dina kunders behov.

Kontakt
08-555 762 80
NI Solutions | Smedjegatan 8 | 131 54 Nacka