Logotype NI Network Innovation
» Om företaget
Sverige

SVERIGE

Finland
NI Solutions Aktuellt Nyheter från NI Solutions Network Innovation fokuserar på NI Solutions

Network Innovation fokuserar på NI Solutions
2020-12-28

I samband med årsskiftet flyttar våra kollegor på NI Premium Brands över till vårt systerbolag TURA Scandinavia AB med all volymdistribution. På Network Innovation fokuserar vi på att fortsätta bygga Nordens bästa partner för mediaproducerande och kreativa produktionsenheter, NI Solutions.

Vare sig ni är en storformatsproducent, tryckeri, prepressföretag, förpackningsföretag, reklambyrå, inhouseavdelning, eller bild och video-producent är vårt mål att varje dag och med hjälp av våra värdeord, driv, ansvar och glädje, leverera de allra bästa lösningarna och den främsta kompetensen på marknaden. Under 2021 och framåt kommer vi att bygga vidare på den affären och öka vårt erbjudande för att bli en ännu mer komplett leverantör för alla er som jobbar med kreativa arbetsuppgifter.

 

Ni som redan är kunder hos NI Solutions kommer inte att märka några direkta skillander. Det kommer att vara business as usual från dag ett och ni kommer att ha samma kontaktpersoner som ni är vana vid. I det långa loppet kommer ni dock att se fler kraftfulla lösningar, konsulttjänster och ännu mer driv från oss.

 

"Vi ger oss ut på en spännade resa som jag och alla de andra på NI Solutions ser fram emot", säger Magnus Lundgren, sälj- och marknadsansvarig på Network Innovation.

 

Har du frågor kan du alltid kontakta din ordinarie kontaktperson på NI Solutions eller Magnus Lundgren på magnus.lundgren@nisolutions.se eller +46 709 347722.

 
Phoenix 7 höjer ribban för automatiserad utskjutning.
Matting och TYRI Lights väljer Cavok DAM från NI Solutions
Coloro jobbar smartare med Multipress MIS/ERP
Network Innovation fokuserar på NI Solutions
Digitalt öppet hus 11-12 Januari med premiär för nya Epson SureColor R5000!
Samma färg hemma som på jobbet
Vandra in i ett utökat färgomfång
Byggd för prestanda, utformad för tillförlitlighet
Industriell DTG-skrivare för tryckerier med stor textilproduktion från Epson
Epson lanserar sin första storformatsskrivare med resinbläck!
Kontakt
08-555 762 80
NI Solutions | Smedjegatan 8 | 131 54 Nacka