NI Solutions Aktuellt Nyheter från NI Solutions Vi hjälper dig att fullt ut utnyttja möjligheterna med Caldera

Vi hjälper dig att fullt ut utnyttja möjligheterna med Caldera
2019-04-01

Caldera är ingen nyhet i sig. De prisbelönta RIP-lösningarna för storformatproduktion är välkända i branschen. Nytt är däremot att Caldera finns hos oss på NI Solutions.

– Det här är en mycket populär och välgjord produkt med många smarta funktioner, konstaterar Thomas Ehrngren, product specialist/product manager med stor erfarenhet av Caldera.

 

Att NI Solutions satsar på Caldera, trots att det redan finns många återförsäljare för varumärket, handlar helt enkelt om att vår kompetens runt automatisering och effektivisering innebär stora möjligheter att hjälpa våra kunder att på riktigt kunna dra nytta av alla funktioner som finns i programvaran.

 

– Idag är det många användare som inte utnyttjar mer än kanske fem procent av Calderas kapacitet och möjligheter. Här kan vi på NI Solutions göra stor skillnad, säger Thomas Ehrngren.

 

Integration med andra system avgörande

Idag fokuserar branschen på att automatisera och effektivisera. Genom att addera utbildning, integrering och automatisering till själva produkterbjudandet tar NI Solutions Caldera-kunderna till nästa nivå. Att nyttja Caldera på rätt sätt och kombinera programvaran med andra smarta lösningar, som till exempel Switch-flöden, ger stora effekter inom dessa områden. Och det är först då, när systemen byggs ihop, som man kan få maximal utdelning på sin investering.

 

Nyfiken på Caldera och hur programvaran kan nyttjas på bästa sätt? Hör av dig till oss på NI Solutions, vi har både produkten och kompetensen du behöver.

 

Thomas Ehrngren

Product Specialist/ Product Manager

Mobil + 46 70 912 83 19

E-post thomas.ehrngren@nisolutions.se

 
Följ oss på Instagram
Håll i, håll ut och planera för framtiden
Spännande samarbete med Hexis
Tävla med oss på demo.nisolutions.se.
Snabb och proffsig kundtjänst hela sommaren
Bildförbättring och automatisering till nya nivåer
Det finns möjligheter även i coronatider
Enfocus hjälper dig att arbeta hemifrån med Pitstop Pro!
Nya Epson SC-Px500-serien är snabbast av alla
En riktigt kraftfull powerbank: ”Med OmniCharge kan du känna dig trygg”
Kontakt
08-555 762 80
NI Solutions | Smedjegatan 8 | 131 54 Nacka