NI Solutions Aktuellt Nyheter från NI Solutions Inspirerande om automatisering på årets event

Inspirerande om automatisering på årets event
2018-12-10

För några veckor sen gick NI Solutions Inspirationsdag av stapeln. Nu var det andra gången som NI Solutions ordnade Inspirationsdag – då måste det väl nästan ses som en tradition? Och kunderna som var på plats lät sig inspireras och fick ta del av nyheter och trender från branschen.
– Vi är mycket nöjda med eventet, säger Magnus Lundgren på NI Solutions och fortsätter:
– Vi har fått flera tackmejl från kunder som uppskattade eventet och specifikt möjligheten att få tid att träffa många av våra partners och diskutera framtiden på ett effektivt sätt. 

Seminarierna blev också mycket lyckade. Deltagarna bjöds på djupgående kunskap och inspiration kring ämnen som automatiserade arbetsflöden, smarta mallar, korrekturflöden, DAM, färgkontroll, produktionsövervakning och kvalitetskontroll. Mellan seminarier och möten bjöds också lite tid för nätverkande med kollegor i branschen.

Trenden är tydlig 
– Vi ville passa på att göra ett event där vi gick på djupet med de här frågorna och kunderna gillade verkligen upplägget. För oss står det klart att intresset för det här området är större än någonsin och att en stor automatiseringsvåg sveper över branschen. Vi har aldrig sålt så mycket lösningar för automatiserade flöden som de senaste två åren och trenden pekar stadigt uppåt, berättar Magnus Lundgren.

En extra rolig punkt under dagen var den undersökning som NI Solutions partner Enfocus hade gjort bland sina kunder och som visade att automatiseringen inte har lett till färre anställda. Det har istället inneburit dubbel vinst i och med att de har kunnat producera mer på befintlig personal. I förlängningen har företagen växt och kunnat anställa fler. Härligt att höra, eller hur?

Den lyckade inspirationsdagen gav förstås mersmak. Så håll utkik – vi kommer vilja inspirera mera, hälsar Magnus och resten av gänget på NI Solutions. 
 
NI Solutions tar upp KIP
Medicinsk Bild kräver hög kvalitet och snabb service: ”NI Solutions levererar på bästa sätt”
Extensis TeamSync – typsnittshantering har aldrig varit enklare
Vi hjälper dig att fullt ut utnyttja möjligheterna med Caldera
LED-tekniken lyser upp den grafiska världen
Inför Sign & Print med NI Solutions
Hallå Thomas – ny produktspecialist på NI Solutions
Inspirerande om automatisering på årets event
NI Solutions visar vägen till framtiden på Sign&Print 2019 och firar samtidigt 25-årsjubileum
Cavok, ny DAM lösning hos NI Solutions
Kontakt
08-555 762 80
NI Solutions | Smedjegatan 8 | 131 54 Nacka