Logotype NI Network Innovation
» Om företaget
Sverige

SVERIGE

Finland
NI Solutions Aktuellt Tekniknyheter Dalim släpper ES 5.5 och DAM är i Fokus

Dalim släpper ES 5.5 och DAM är i Fokus
2018-06-14

Dalim Software har med version 5.5 av sin populära mediaproduktionsplattform nått nya nivåer när det gäller enkelhet att använda systemet och rationella arbetsflöden. I de senaste versionerna har dessutom mycket ny funktionalitet adderats kring DAM (Digital Asset Management). Nyligen certifierades Dalim ES som en ”10 Core certified DAM vendor” av The Codified Consultant (www. codifiedconsultant.com). Detta är en certifiering som innebär att man kvalificerar sig att hantera de 10 viktigaste funktionerna för ett DAM system. Det är inte dåligt för en relativ nykomling på DAM marknaden.

För er som läst våra kundcase så vet ni om att att Dalim ES sedan tidigare är ett marknadsledande system för projekt, korrekturprocesser och workflow inom produktion av marknadskommunikation och förpackningar. Förutom DAM funktionalitet så har ES i version 5 och 5.5 bl.a. fått följande nya funktioner:

 

  • Ny workfloweditor som gör det lättare för administratörer att sätta upp flöden och processer i systemet.
  • Check – in/check – out. Med hjälp av en liten gratismjukvara för Windows och Mac kan användare enkelt hämta och lämna dokument på ett ES system, var de än är.
  • Möjlighet att sätta upp varumärkesportaler för att enkelt dela marknadsmaterial med alla som behöver access till dem.
  • Plug-in:er till Indesign, Illustrator och Photoshop. Dessa plug-in:er möjliggör att man från Adobes CC paket kan jobba direkt mot bilder och dokument i systemet och spara dem direkt till ES. Det går också att montera bilder direkt i Indesign via drag och släpp från ES.
  • Streckkodsläsare för kontroll av streckkoder på dokument och förpackningslayouter.

 

Dessutom har Dalim Software gjort en hel rad med småförbättringar på systemet och gjort ett redan mycket snabbt system snabbare än någonsin förut. Man kan nu med en web-läsare öppna en 500 MB photoshop-bild och zomma in i den på under 3 sekunder för att kolla kvalitet och färg.

 

Om du vill har ett system som är flexibelt, snabbt och modernt för att göra din produktion snabbare och enklare så tveka inte att kontakta oss på NI Solutions för mer info om ES 5.5.

 

För mer info:
Magnus Lundgren +46 709 347722
 
Thomas Lundgren +46 709 347723
 
Caldera PrimeCenter
CalderaRIP – Version 14
Enfocus Switch 2020 Fall är släppt!
10 nya funktioner i Archiware P5 Version 6
Vassaste RIP:en– nu ännu vassare
Ricohs latexskrivare vinner BLI 2020 Pick Award
Extensis släpper Universal Type Server 7
Dalim släpper ES 5.5 och DAM är i Fokus
EFI Fiery XF version 7 - När vi två blir en!
Enfocus Switch och PitStop 2018 är här. Stilla din nyfikenhet.
Kontakt
08-555 762 80
NI Solutions | Smedjegatan 8 | 131 54 Nacka