NI Solutions Aktuellt Tekniknyheter Enfocus släpper Switch 2017

Enfocus släpper Switch 2017 
2017-04-10

Enfocus Switch har uppdaterats till version 2017 med många förbättringar. En stor nyhet är att systemet nu är helt och hållet 64-bitars men även mycket annat trevligt ryms i uppdateringen. Här kan du läsa mer och se en film om nyheterna:

Bland förbättringarna finns en helt ny web-baserad klient för att skicka in jobb till olika submit-points. I övrigt är logghanteringen i webgränssnittet även den förbättrad. Nu kan man ha kontroll över vad som händer i flödena från sin web-läsare. Enfocus har också lagt till stöd för Adobes senaste CC-program.

 

Det webbaserade klient och loggsystemet bygger på ett rest API som nu finns i Switch. Det ger möjlighet att bygga in klient-funktioner i ett eget websystem eller i ert affärssystem.

 

I förra versionen introducerades Enfocus App-Store där utvecklare kan sälja egna appar i form av konfiguratorer för Switch. Detta ger nya möjligheter att integrera andra system med Switch eller bara att ta del av en smart lösning som andra Switch-användare utvecklat. Det finns nu många appar att välja på för att lösa olika utmaningar i arbetsflöden.

 

En glad nyhet för proffs på färghantering är att GMG Colorserver nu fått en konfigurator som gör att man kan styra sina färgflöden dynamiskt genom Switch.

 

 

Allmänt om Enfocus Switch

 

 

Switch låter dig automatisera efter ert behov. Det är enkelt att konfigurera en filmottagning som sorterar filer eller låter Switch skicka in filer i andra program där dina filer behandlas.

 

Du kan göra arbetsflöden som skapar PDF-filer från dina dokument. Flöden som kontrollerar inkommande PDF-filer och justerar färger för att t.ex. sedan skickas vidare till tryck.

 

Genom moduluppbyggnaden kan systemet anpassas efter dina behov. Enfocus Switch integreras med befintliga programvaror och styr dom med kommandon eller skript för de uppgifter som krävs för varje fil som skickas in i systemet.

 

Switch ger dina kunder möjlighet att skicka sina filer som automatiskt tas emot, sorteras och felsöks. Kunden och projektledaren får meddelanden om att filen kommit fram och rapporter från kontrollen. Med vissa moduler måste kunden fylla i ett formulär innan filen skickas. Dessa uppgifter används sedan i Switch och ger systemet information om hur filen ska behandlas. Exempelvis kan annonser sorteras till olika tidningar beroende på kundens uppgifter.

 

 

För mer information kontakta:

 

Kalle Lindström

Produktansvarig för Enfocus på NI Solutions

Tel: 0709 463 530

Skicka e-post till Kalle Lindström

 

Extensis släpper Universal Type Server 7
Dalim släpper ES 5.5 och DAM är i Fokus
EFI Fiery XF version 7 - När vi två blir en!
Enfocus Switch och PitStop 2018 är här. Stilla din nyfikenhet.
EFI Fiery XF version 6.5 är nu släppt
Northplains släpper Xinet i v 19.1.2
Tekniknytt från Enfocus
Archiware P5 och molnet
GMG ColorServer når version 5 och ger en ny upplevelse
Enfocus släpper Switch 2017
Kontakt
08-555 762 80
NI Solutions | Smedjegatan 8 | 131 54 Nacka