NI Solutions Aktuellt Nyheter

Nyheter

Byggd för prestanda, utformad för tillförlitlighet

2020-10-26

 

Industriell DTG-skrivare för tryckerier med stor textilproduktion från Epson

2020-10-26

 

Epson lanserar sin första storformatsskrivare med resinbläck!

2020-10-26

 

Följ oss på Instagram

2020-06-18

 

Håll i, håll ut och planera för framtiden

2020-06-17

Du kan alltid lita på att vi gör vårt yttersta för hjälpa till på ett så säkert sätt som möjligt. Nu i coronatider reser vi framför allt i tjänstebil, vi spritar oss, håller distans och är så försiktiga vi bara kan när vi besöker våra kunder. Vi är dessutom, som vi berättade i förra nyhetsbrevet, mästerliga på att lösa problem på distans. Går det så kan vi. Tveka därför inte att kontakta oss om du vill ha service, rådgivning eller konsulthjälp. 

Spännande samarbete med Hexis

2020-06-16

NI Solutions levererar den utrustning som Hexis använder när de utbildar kunder i sina nya fina utbildningslokaler i Landskrona. Häromveckan var NI Solutions på plats hos Hexis och installerade.  

Tävla med oss på demo.nisolutions.se.

2020-06-10

Välkommen till vår portal där ni kan provköra våra lösningar och samtidigt delta i vår sommartävling. Dina filer kommer i retur via e-post så tänk på vilken filstorlek du kan ta emot. 

Snabb och proffsig kundtjänst hela sommaren

2020-06-05

Det är inte länge kvar nu. Dags för sol, bad, båtturer och grillkvällar och allt det där som man gått och längtat efter. Och bara så att du vet. Vår kundtjänst har öppet hela sommaren.  

Bildförbättring och automatisering till nya nivåer

2020-03-19

Elpical och deras mjukvara Claro är en långvarig partner till NI Solutions. Nu uppdaterar de sin lösning till v12 och detta syns på bilderna som produceras. Nyckelord för v12 av Claro är ENHANCE, VISON, REMOVE. 

Det finns möjligheter även i coronatider

2020-03-18

Med anledning av spridningen av coronaviruset vill vi informera om hur vi på NI Solutions jobbar till följd av det pågående utbrottet: 

Enfocus hjälper dig att arbeta hemifrån med Pitstop Pro!

2020-03-17

I dessa tider är det nu många av oss som arbetar hemifrån. För att göra den processen lite smidigare så erbjuder Enfocus samtliga användare en gratis temporär licens för Pitstop Pro att installera hemma om det skulle behövas.  

Nya Epson SC-Px500-serien är snabbast av alla

2020-03-17

Epsons nya storformatskrivare SC-P7500 och SC-P9500 tar marknaden med storm. Jämfört med föregångarna är de nya modellerna upp till tre gånger så snabba. De är dessutom hela 30 procent snabbare än någon av konkurrenterna. Och det finns fler fördelar. 

En riktigt kraftfull powerbank: ”Med OmniCharge kan du känna dig trygg”

2020-03-17

En lite annorlunda produkt i NI Solutions portfölj kommer från OmniCharge. Det handlar om innovativa och kraftfulla powerbankmodeller. – Vi har alltid strävat efter att låta våra kunder jobba var de vill och så effektivt som möjligt. Detta genom smarta web-baserade produktionslösningar och automatiserade arbetsflöden. OmniCharge är en smart produktserie som ser till att du inte får slut på ström och underlättar vardagen för de flesta. Därför tycker vi att den har en naturlig plats i vårt sortiment, säger Björn Ahlqvist, produktspecialist på NI Solutions.  

Nya Epson SC-P7500 och SC-P9500 är här!

2020-02-28

I början av januari kom de första leveranserna av de absolut vassaste skrivarna som Epson, eller för övrigt någon annan tillverkare, någonsin producerat. De nya modellerna är inte bara de snabbaste på marknaden, de har dessutom störst färgrymd, bäst funktioner och sin vana trogen, bästa tänkbara utskriftskvalitet. 

Punamusta väljer Multipress – för ett automatiserat och smidigt flöde

2019-12-10

Den finska tryckerijätten Punamusta behövde ett nytt affärssystem som skulle kunna hantera olika typer av uppdrag och ersätta den mix av system som fanns på företagets enheter. Lösningen blev Multipress, affärssystemet för grafiska företag från NI Solutions partner Dataline. 

Med önskan om en god jul och ett gott nytt år

2019-12-06

Vi på NI Solutions önskar dig en härlig jul- och nyårshelg och hoppas att du kommer att kunna göra precis det där du har längtat efter. Gå långa promenader. Ge dig iväg på den där resan. Eller läsa ut julklappsboken i ett sträck. Och apropå julklappar – i år går vår till Cancerfonden. 

Ricoh satsar stort – NI Solutions exklusiv partner

2019-11-06

För några år sedan lanserade Ricoh sin första storformatsskrivare, en uv-led-flatbäddsskrivare, och på Fespa-mässan i maj var det dags att presentera de nya latexskrivarna. För att extra skjuts på försäljningen i Sverige väljer Ricoh att samarbeta med NI Solutions.  

Xrites innovationer fortsätter. i1 Pro 3 är här!

2019-08-26

Xrites i1 instrument har länga varit den Schweiziska armékniven för färghantering. Nu adderar man ytterligare funktioner i den 3:e generationens i1. 

Nya KIP 600-serie, utvecklad att överträffa förväntningarna

2019-08-19

Med en enastående hastighet & kvalitet till dessutom låga utskriftskostnader är nya KIP 600-serien en mardröm för konkurenterna! 

Vi ser fram emot att träffas på Label Expo!

2019-08-15

Den största mässan inom etikett och förpackning står för dörren. Flera av våra partners är där och även vi så klart. 

Prenumerera på Nyheter från NI Solutions via RSS

Kontakt
08-555 762 80
NI Solutions | Smedjegatan 8 | 131 54 Nacka