NI Solutions Aktuellt Events & Webinars Enfocus PDF Review

Enfocus PDF Review  

Automatisera korrekturhanteringen med Enfocus

PDF Review är en modul för Switch som ger en provtrycksfunktion i kundens webbläsare. Kunden kan enkelt ge ett godkännande eller lägga till noteringar om vad som eventuellt behöver korrigeras.

 

Genom att jobbet körs i Switch sker all hantering automatiskt, ni behöver inte skicka email och leta upp rätt version av PDF-filen. Ni behöver inte heller skapa en lågupplöst kopia för att kunna maila filen till kunden. Finns metadata i filen så ställer man enkelt in hur switch ska hantera den och skicka till rätt person för godkännande.

 

PDF Review renderar en länk av den aktuella PDF:en som kunden kan titta på. Switch skickar inte PDF-filen till kunden via mail,  den stannar kvar på er server vilket ger säkerhetsfördelar.

I webbläsaren ser man exakt hur jobbet kommer att se ut i tryck, om något typsnitt är fel eller om ett objekt har fel övertrycksinställning. Man kan kontrollera separationer, se total färgmängd och en rad andra viktiga detaljer som behöver en visuell kontroll.

 

När kunden är nöjd med jobbet så godkänner man det och filen skickas vidare i Switch för att slutligen nå sin slutdestination. Om kunden inte godkänner filen så hamnar den i annan utvald mapp, allt beroende på hur man har konfigurerat flödet i Switch.

 

I webbläsaren kan man även göra noteringar på sidorna, dessa noteringar följer med PDF-filen tillbaka och kan sen läsas av prepress-avdelningen i Acrobat som instruktioner över vad som behöver korrigeras.

NI Solutions visar vägen till framtiden på Sign&Print 2019 och firar samtidigt 25-årsjubileum
Xinet v20 Webinar
Anmälan öppen till NI Solutions Inspirationsdag
Workflow Summit och NI Solutions Inspirationsdag
NI Solutions på FESPA i Berlin 15/5-17/5
Vi ses på Formex!
Enfocus PDF Review
Välkommen till höstens workshops
Labelexpo Europe 2017 (25–29/9)
Lär dig mer om online-redigering med Chili Publisher
Kontakt
08-555 762 80
NI Solutions | Smedjegatan 8 | 131 54 Nacka