NI Solutions Aktuellt Nyheter Nyheter från NI Solutions

Nyheter

Inför Sign & Print med NI Solutions

2019-01-14

Hur du lyfter sin produktionsavdelning med automatisering, color management, workflow och förstklassig utrustning - Det visar vi dig i vår monter A18! 

Hallå Thomas – ny produktspecialist på NI Solutions

2018-12-11

Under hösten hälsade vi ett nytt ansikte välkommen till NI Solutions – Thomas Ehrngren. Thomas arbetar som produktspecialist inom färghantering och ansvarar även för varumärkena Caldera, Cavok och JUST.  

Inspirerande om automatisering på årets event

2018-12-10

För några veckor sen gick NI Solutions Inspirationsdag av stapeln. Nu var det andra gången som NI Solutions ordnade Inspirationsdag – då måste det väl nästan ses som en tradition? Och kunderna som var på plats lät sig inspireras och fick ta del av nyheter och trender från branschen. 

NI Solutions visar vägen till framtiden på Sign&Print 2019 och firar samtidigt 25-årsjubileum

2018-12-10

– Vi är självklart stolta över att vårt företag fyller hela 25 år under 2019 men egentligen är vi ännu mer stolta över de mansåldrar med erfarenhet som vi på NI Solutions tillsammans besitter, säger Magnus Lundgren som är marknads- och försäljningschef på NI Solutions.  

Cavok, ny DAM lösning hos NI Solutions

2018-12-03

NI Solutions har börjat samarbeta med Peak-14 och säljer deras DAM system cavok på den skandinaviska marknaden. Vi ser med spänning fram mot att börja visa lösningen för våra kunder, säger Thomas Ehrngren produktchef för cavok på NI Solutions.  

Välkommen Björn – ny produktspecialist/produktansvarig

2018-10-08

Eller ny och ny. Många av er känner såklart igen Björn Ahlqvist, som har jobbat hos oss tidigare. Efter nästan två år på Canon, där han utvecklat sina kunskaper inom variabeldata och automatisk produktion ännu mer, är han nu tillbaka på NI Solutions i en kombinerad roll som produktspecialist och produktansvarig inom automatisering, effektiva arbetsflöden, kvalitetskontroll och preflight.  

Sommartävlingen är avslutad. Och vinnarna är ...

2018-10-08

Ni minns väl vår kluriga sommartävling? Det gällde att besvara tre frågor och dessutom tipsa om en favoritplats i Sommarsverige. Vi fick in en hel massa bidrag, tack allihop! 

Ännu bredare mediasortiment – nu med produkter från Ilford och Tecco

2018-10-08

Goda nyheter! Vi har utökat vårt sortiment med fantastiskt fina media från Ilford och Tecco, lämpade för både solvent- och vattenbaserade skrivare. 

Ha en härlig, okrånglig sommar!

2018-06-25

Njut av sol, bad och välförtjänt ledighet. Och skulle det bli strul – med någon av våra lösningar alltså – kan du känna dig trygg. Vi har tekniker i tjänst precis hela sommaren.  

Crimson satsar på ChromaLuxe – Otroligt snyggt och tåligt för konst och foto

2018-06-20

Det var den otroligt blanka och reptåliga ytan som fick vd Mark Isaacson och övriga på Crimson (fotolabb och digitalt tryckeri) att titta närmare på ChromaLuxe och de möjligheter som sublimeringstryck på specialbelagda ytskikt ger.  

Var med i vår härliga sommartävling och vinn en fantastisk kamera

2018-06-20

Vi kör just nu en trevlig tävling för dem som prenumererar på vårt nyhetsbrev. Registrerar du dig som prenumerant nu har du chansen att vara med.  

Skapa Mock-ups i korrekt färg. Är det för mycket begärt med allt i ett?

2018-06-11

Man vill ha ett provtryck för att bedömma färg och en mock-up för att bedömma form. Är det för mycket begärt med allt i ett, undrar vi? Svaret är nej och vi kallar lösningen Substrate Proofing. 

Ge dina bilder en boost med GMG ColorPlugin

2018-04-30

Att låta bilder komma till sin rätt i tryckprocesser med utökat färgomfång har hittills varit en utmaning. Nu kan du undvika gissningar och komplicerade programvaror. 

Linjepunkt hittade rätt med Dalim ES

2018-04-27

– Vi har förenklat korrekturhanteringen och sparar massor av tid! 

LED tekniken hittar in i grafiska världen

2018-02-23

Energibesparing och livslängd har länge talat för LED-tekniken i belysning generellt. Nu är tekniken mogen att tas i bruk på bred front i den grafiska världen. 

Ännu mer effekter i IC3D version 5

2018-02-19

IC3D är idag the Go To software för att ta fram Pack shots och visualisering av produkter i 3D. Med version 5 lyfter de kvalitet, effekter och användarvändlighet till en ny nivå. 

Oslagbar Print&Cut-lösning

2018-02-14

Just nu så har vi kampanj på Print&Cut lösningar från Epson, Graphtec och med en RIP från CadLink. 

Griffin är här! Storfomat: Ready, set, GO!

2018-01-26

Ge videon nedan några minuter. Du kan få ut mycket mer effektivitet ur dina skrivare.  

Säkra dina kundrelationer med hjälp av SmartProfiler

2017-12-13

Det är dags nu. Kraven på färghantering av varumärken blir allt högre. Tryckeri efter tryckeri inser att det är hög tid att se över sin färghantering – och därmed stärka både kvalitet och kundrelationer. Lösningen är SmartProfiler. 

Nyhet! Smart storformatsskanning med Contex IQ FLEX

2017-10-20

 

Prenumerera på Nyheter från NI Solutions via RSS

Kontakt
08-555 762 80
NI Solutions | Smedjegatan 8 | 131 54 Nacka